Tuntikuvaukset


Kun tulet ratsastustunnille, on tärkeää arvioida ratsastustaitosi oikein, jotta löydämme sopivan ratsastusryhmän. Tärkeää ei ole nopea edistyminen ratsastuksessa, vaan asioiden oppiminen oikein ja turvallisesti.

Alkeistunti
Jos tarvitset taluttajan, tuotko oman koska aina ei taluttajia löydy.(kuka tahansa aikuinen /teini pystyy taluttamaan opettajan ohjauksessa)
Opeteltavia asioita.
Oikeaoppisen perusistunnan alkeet, hevosen hallinnan alkeet käynnissä ja ravissa, kevyt ravi ja hevosen pysäyttäminen. Näillä tunneilla voi ratsastajilla vielä olla vierellään taluttaja, mutta osa voi mennä jo ilman taluttajaakin. Perustason ryhmään voi siirtyä, kun on ratsastanut useamman kerran ilman taluttajaa ja se on onnistunut hyvin. Alkeistunneilla ei opetella laukkaamaan.


Mikäli sinulla on haasteita ryhmässä ratsastamiselle, varaathan tällöin yksityistunnin puhelimitse. puh 050-5429215 emme pysty ryhmässä ottamaan huomioon erityistarpeita.

Tästä esitteestä löydät perustaso ja ylemmät tasot.

Vakiotunnit

Ratsastustunti kerran viikossa on automaattisesti varattuna, jos et sitä erikseen peru. Tunnit pyörivät elokuusta kesäkuun juhannukseen saakka.

Vakiotunneille on hyvä ostaa kausikortti, joka on voimassa syksyllä syyskauden ja keväällä kevätkauden.
Tai voit ostaa tallimme erilaisia ratsastuskortteja 5 ja 10 kerran kortit.

Irtotunti

Tunti varataan yhdeksi kerraksi, mutta ei sitouduta käymään esim. kerran viikossa tiettyyn aikaan.

KATSO TÄSTÄ RATSASTAJAN URAPOLKU .

Alkeisryhmä/ talutusryhmä

Alkeistunneillamme ei opetella laukkaa. Talutuksessa ratsastavat huomioikaa tämä! Tallitytöt auttavat teitä mielellään, jos heitä on paikalla . Jos haluat olla 100 %:n varma, että sinulla on taluttaja niin tuo oma taluttaja mukanasi. Jokainen aikuinen/teini-ikäinen osaa taluttaa tunnilla vaikka hänellä ei olisi aiempaa hevoskokemusta.

Hevoshetki ( ent. yksityistunti)

Hetket koostuvat ohjatusta hevosen kanssa toimimisesta.
Sinulle toiveitteisi mukaan.
Hevoshetket voivat sisältää esim.
-Perinteisen ratsastustunnin
-Hevostaitojen opettelua.
-Hevosten maastakäsittely taitoijen oppimista.
-hevosella ajotunti
-yms. muuta kivaa hevostelua

Erityisryhmät

Tallimme tarjoaa ratsastusta myös erityisryhmille, joihin kuuluvat vammaisratsastajat tai sellaiset ratsastajat, jotka tarvitsevat yksilöllisempää ohjausta kuin ryhmässä ratsastavat ratsastajat (esim. erilaiset reumasairaudet ym.).

Hinta 62 €/kerta. 1 ratsastaja. 62 e ryhmä jolla käytössä 1 hevonen.
Kesto 1-50 min.

Näillä tunneilla ohjauksesta vastaa joku tallimme opettajista.