Nettivaraus

Nettivarauksesta tulee sähköpostiisi vahvistus. Jotkut sähköpostit laittavat
varauksen suoraan roskapostiksi. Siis katso roskapostisi jos et saanut vahvistusta.Nettivarauksen peruuttaminen.
Mikäli etä pääse varaamallesi tunnille voit peruuttaa sen seuraavasti. Mene omaan sähköpostiisi ja sieltä varausvahvistukseen jonka sait sähköpostilla kun varasit aikaa. Sähköpostin alareunassa on teksti. Linkki varaukseen,jonka kautta pääset perumaan varauksen.

Varaaminen yleensä varaus onnistuu max 14 vrk päähän.

Kaikkia tallimme ratsastustunteja ei voi varata nettivarauksella (esim. koululaisryhmät, polttarit ja osa tallimme vakiotunneista), sillä varausjärjestelmä ei anna varata kaikki vapaita paikkoja. Tällöin kannattaa soittaa tallimme varausnumeroon 050-5429215.
Huom! Ei tuntivarauksia sähköpostilla.

Varaukset käyvät myös opettajalta vanhaan tapaan. Jos olet jo varannut opettajalta seuraavan tuntisi, sitä ei tarvitse enää uudestaan varata nettivarauksen kautta.

Varausjärjestelmän kautta onnistuu myös perua tunnin mutta (viimeistään edellisenä päivänä, myöhempään perutuista tunneista joutuu maksamaan normaalin tuntihinnan.)

Alla tarkempi tasoryhmämääritys, jotta osaat valita nettivarauksella oikeantasoisen ryhmän.

Yksityistunti

Tällä tunnilla voidaan tehdä tehtäviä, joissa sinä tarvitset eniten opetusta. Yksityistunteja voit ottaa vaikka et koskaan olisi aikaisemmin ratsastanut. Mahdollinen koulu- tai estetuntina.

Hinta 50 € kesto 50 min

Alkeistunti

Jokaisella ratsastajalla on mahdollisuus taluttajaan. Opeteltavia asioita: Oikeaoppisen perusistunnan alkeet, hevosen hallinnan alkeet käynnissä ja ravissa, kevyt ravi, hevosen pysäyttäminen. Näillä tunneilla voi ratsastajilla vielä olla vierellään taluttaja, mutta osa voi mennä jo ilman taluttajaakin. Perustason ryhmään voi siirtyä, kun on ratsastanut useamman kerran ilman taluttajaa ja se on onnistunut hyvin. Alkeistunneilla ei opetella laukkaamaan.

Laukan opetteluryhmä perustaso

Tavoitteena on hyvä ratsastajan perusistunta ja tasapaino, hevosen ohjaaminen itsenäisesti sekä käynnissä että ravissa. Laukannostojen ja laukan säilyttämisen oppiminen on myös yksi päätavoitteista. Taluttajaa ei enää 2. tasolla käytetä.

Helppo C-B

Tavoitteena on vakaan perusistunnan kehittäminen kaikissa askellajeissa ja siirtymisissä. Kevyen istunnan ja esteistunnan tasapainon parantaminen ja hevosen hallinta vaihtuvissa olosuhteissa.

Helppo B-A

Tarkoitettu ratsastajille, jotka hallitsevat hyvin B-A -merkin suorittamiseen vaadittavat taidot. Ratsastajien istunta ja apujen käyttö on eleetöntä ja he osaavat ratsastaa erityyppisillä hevosilla, käyttää apuja hevosen ja tilanteen mukaisesti. Ratsastaja osaa itsenäisesti ja realistisesti arvioida omaa ratsastustaitoaan, hyviä ja kehitettäviä puolia. Osaa arvioida myös hevosensa taitotason.Otamme parannusehdotuksia vastaan, joten annathan myös nettivarausjärjestelmästä palautetta.